GEKREGEN VERJAARDAGSCADEAU’S

Zoals jullie misschien wel weten, mocht ik op 26 juli zeventien kaarsjes uitblazen. Het was een leuke dag; er kwam visite, we gingen taart eten én ik mocht cadeautjes uitpakken. De cadeau’s die ik heb gekregen, laat ik je maar al te graag zien!

IMG_0799

Hoog op mijn verlanglijstje stond onder andere dit Cluse horloge, omdat mijn andere horloge nodig aan vervanging toe was. Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik dit horloge zou krijgen omdat de andere cadeau’s al duur genoeg waren. Maar toch kreeg ik hem en blij dat ik er mee ben! Ik draag hem dag in, dag uit. Je kunt zeker voelen dat het van goede kwaliteit is!

 

IMG_0804

Ook verlangde ik naar deze Suit Suit koffer en ik heb ‘m gekregen ook! Ik ben er echt super blij mee en ik ga er zeker dankbaar gebruik van maken op vakantie en in Zwolle, waar ik na de vakantie ga wonen.  De koffer heeft een lila kleur met lichtgele details, vanbinnen is de koffer ook lichtgeel en heeft veel ruime vakken. Ook rijdt de koffer heel soepel, wat ik een heel groot pluspunt vind.

 

IMG_0802

Yes, nog een item dat ik van mijn verlanglijstje af kan strepen! Deze planner vind ik nu al handig, ik heb er al een beetje een kijkje in genomen. Bij deze planner krijg je ook nog stickers, twee kaarten én een klein notitieboekje. In het notitieboekje kun je bijvoorbeeld blogideeën opschrijven, of wat je in een maand uitgeeft. Verder is er één contactpagina en daarna ben je al bij de planning zelf aangekomen. Het is allemaal heel simpel vormgegeven; er staat ‘maand’ boven de pagina en de zeven dagen van de week. Heel handig vind ik zelf, wat zo kun je zelf je planning helemaal invullen.

 

IMG_0796

JBL box Als verrassing kreeg ik ook nog een JBL box, die niet op mijn verlanglijstje stond. Ik vind het super goed bedacht van mijn ouders, zo’n box! Ik luister elke dag muziek via de computer, maar dat klinkt allemaal lang niet zo goed als uit zo’n muziek box. Deze box gaat ook zeker mee naar Zwolle, dan hoef ik daar geen radio te kopen!

 

IMG_0801

Naast al deze cadeau’s werd ik ook nog verwend met een bakkerskast, drop, chocolade en geld. De bakkerskast was een beetje moeilijk om op de foto te zetten, maar dankzij mijn verlanglijstje hebben jullie vast wel een idee hoe hij er uit ziet. De drop heb ik al voor de helft opgegeten (oeps) en de chocolade zal ook wel snel in mijn mond verdwijnen.

Bedankt voor deze leuke cadeau’s! Wat is het mooiste cadeau wat jij ooit hebt gekregen? 

Advertenties

10 gedachten over “GEKREGEN VERJAARDAGSCADEAU’S

  1. Wat een leuke items! Het cluse horloge vind ik echt heel erg mooi! Ik draag zelf al enkele jaren dag in dag uit mijn Daniel Wellington, maar verlang nu toch stiekem naar een cluse om af te wisselen. Ook de Suitsuit koffer is heel erg tof.

    Liked by 1 persoon

  2. Mijn mooiste cadeau is mijn Céline luggage bag waar ik al jaren voor spaarde en dan plots cadeau kreeg…
    Mijn leukste verjaardag was mijn 17e omdat ik toen op eindejaarsreis was met de klas en ik er mijn eerste (en enige) verrassingsfeest ooit kreeg!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s